Földrajzi elszigeteltségünk, az évek óta tartó válság, az e- útdíj bevezetése, leginkább a távolsági nagy kereskedelmi viszonylatban történő értékesítéseinket érintették a leghátrányosabban. Ez a felismerés, miszerint a távol lakó vásárlókat nem tudjuk kiszolgálni a hagyományos kereskedelmi lánc segítségével, arra ösztönzött bennünket is, hogy  egy webáruház megnyitásával, és postai vagy futár szolgálat segítségével juttassuk el növény különlegességeinket a távoli növénybarátoknak.

Webáruházunkban kínálatunknak csak azt a szűk hányadát kínáljuk, melyek méretük, súlyuk és szállítás tűrő képességük miatt csomagszállításra alkalmasak.

Mindenkit arra biztatunk, hogy aki teheti, személyesen keressen fel bennünket, mert sokkal nagyobb választékból és a csomagolás/szállítás költségeken spórolva  is vásárolhat.

E helyütt is felhívom a kedves vásárlók figyelmét, hogy a webáruházban akár nagyobb mennyiségű növényt is vásárolhatnak,amit raklapon  14000 Ft/raklap csomagolási és szállítási díj ellenében 48 órán belül a kért belföldi címre házhoz szállítunk.

A webáruház menüpont legördítésével érhetik el a vásárláshoz kapcsolódó almenüpontokat. 

Friss!  A galériák menübe töltöttem fel egy csokor képet a 2014 őszi készleteinkből válogatva!

babérmeggy
babérmeggy

Caryopteris- kékszakál
Caryopteris- kékszakál