Sale!

Hosta cv. 10 X 12 db S – árnyliliomok 120 db alacsony növésű fajta “PROFI” csomag !

294 000 Ft 180 000 Ft

Ebben a kedvezményes csomagban  10 x 12= 120 db  kis növésű 10-20 cm lombmagasságú, jól sarjadó (szaporodó) árnyliliom fajtát  ajánlunk a következő fajtákból :  ‘Golden Tiara’  ( sárga szegélyezett levél),’ Drummer Boy‘  (almazöld levél, nagyon gazdag virágzás!), Devon Green‘ (fényes sötétzöld levél ), és ‘Blue Cadet’ ( hamvas kék levél). Egy normál tarifával szállítható csomagba 12 db-ot tudunk  biztonságosan elhelyezni, tehát a  postai szállítási díj 10×2400.- = 24000 Ft lesz !

Leírás

Az árnyliliomok nem csak arra valók, hogy változatos levélszínűkben, és nyári virágzásukban gyönyörködjünk. Ezeken túlmenően igazán alkalmasak  kisebb nagyobb összefüggő területek gyeppótlására illetve ágyás szegély szerű kiültetésre  is. Azokon az árnyékos kertrészeken ahol a fű úgysem élne meg , elegáns , színes, és összefüggő lombtakarót is képezhetnek , töredék annyi  gondozás mellett , mint amit egy valódi gyep megkívánna.  Az  általunk ajánlott alalcsony növésű, de nagy szaporodási rátájú fajtákból  6-12 db telepítésével  a kopasz talaj  rövid időn belül teljesen befedhető. Mivel ezek nem” futó” növények, nem kell attól sem tartani , hogy a hajtásaik ki/be/fel / rá fussanak  falra, járdára , szomszéd növényre. Az ültetési sűrűséget 30-50 cm  tő és sortávolság között (5-10 db / m2) tanácsoljuk megválasztani .

Vásároljon mint egy PROFI kertépítő, azaz  tényleg  sokat !!!  Cserébe  az ár tekintetében mi  el(le)megyünk a falig.  itt is hagsúlyom, hogy nem a  másutt szokványos , pár hete becserepezett, egy rügyes , 4-5 levélkés   Hostákat kínálunk ! A növények 1,5 literes cserépben vannak ,  de mindegyik több éves, nem egy , hanem SOK (6-12 tőlevélrózsa) hajtásos tő.Ezt a megadott ár mérlegelésénél feltétlenül vegyék figyelembe!!! Ezzel tulajdonképpen sokal több növényt, dupla kedvezményt adunk a rendelésükre.