Clematis montana ‘Rubens’ – ‘Rubens’ hegyi iszalag

4 850 Ft

Szemben a méltán csodált virágú, de nyamvadt növésű klematisz fajtákkal  a hegyi iszalag  gyors, erős növekedésű, nagyobb felüetett és negyobb magasságot képes befutni. Mint minden iszalag  ez is levélkéivel csavarodva kapaszkodik, tehát valamilyen vékony anyagból  támot kell számára biztosítani . A legkézenfekvőbb megoldás  a bőszemű vadgáló, de  anyagi vagy esztétikai okból bármi más  is megfelel  csak ne legyen a szálak vastagabbak 1 cm-nél. A hegyi iszalag évente csak egyszer virágzik de akkor nagyon! Ilyenkor praktiusan  nem látszik a növény maga, mert teljesen beborítják az apró virágok.  A Rubens fajta virágai rózsaszínűek, valamint a lombja is vöröses árnyalatú mind kihajtáskor mind a hideg beköszöntével ősszel .

Leírás

Mint annyiszor, mi nem kicsi növényeket küldünk! A felkínált , karó mellet nevelt  növények már nyár elején több mint egy méteresek!

Alapesetben  ezt a növényt normál csomagban küldjük , úgy hogy a karót kihúzzúk a növény mellől, és hajlékony szárakat össze tekerjük a dobozba . Ha ezt nem szeretné, akkor kérjük jelezni, viszont ez esetben terjedelmes csomag szállítási díj kategóriát kell majd fizetniük!?.