Back to újdonságok
Sale!

Berberis thumbergii cv. 6x 1 db – japán borbolya fajtaválogatás 6x 1 db

16 400 Ft 13 150 Ft

Nagyon szép fajtaválasztékunk van  a szemkápráztatóan színes lombozatú japán borbolyákból  , beleértve a legújabb és legfelkapottabb újdonságokat is.  Ezek a fajták  jelemzően  kicsi növésűek gömb .párna vagy oszlop alalkúak, tehát formára és színre is változatosak, nehéz lenne választani közülük. Azért, hogy ne is kelljen  lemondani valamelyikről, kedvezményes áron kínálunk egy  válogatást közülük.  Ezek a színes cserjék többet dobnak egy kerten mint bármely virágzó bokor, hiszen a virágzás mindig szezonális, hol van , hol nincsen , de a színes levelek tavasztól őszig egyfolytában színesítik a kertet, nem is akárhogyan!

Leírás

1.5 literes cserépben második éves példányokat küldünk a fajtára jellemző  20-40 cm-es méretben. ( A fajták között garantáltan ott lesz az aktuális supersztár, az Orange Ice és a Golden Ghost fajta is! )

Az első kedvezményes csomag elpostázható egy normál csomagban . Kettő kedvezményes csomag egyidejű rendelése esetén nem kell szállítási díjat fizetni a második csomag után !

Amennyiben valamelyik fajtából szegélyt , sövényt szeretne telepíteni , és több egyforma növényre lenne szüksége , kérjen személyre szabott ajánlatot!