Sale!

Syringa chinensis Saugeana – Saugeana kínai orgona x 6 db csomag

29 100 Ft 19 900 Ft

Klasszikus orgona lila színű ,  szimpla , de illatos virágú,  nagyobbacska bokor, de lehet mesterségesen kis fává is formázni .  A jól ismert európai orgonával ( Syringa vulgaris) szemben  ez a faj nem csak  a vesszők csúcsán nevel virágrügyeket, hanem a vesszők teljes hosszában. A sok kinyiló fürtöcske pedig egy – egy hatalamas virággá áll össze , pazar látványt adva a  nyíló bokornak. További hasznos tudása , hogy nagyon gyakori a nyár végi másod virágása is. 2-3 m magas, igénytelen sövény létesítésére kíváló választás!

Leírás

Na, tessék! Még egy kinai vacak! Jobb a hazai .- szinte hallom egyesek dohogását.  Én ezt másként látom . Egyrész a növényeket mi magunk neveljük  ( Made in Hungary!), másfelől  a virágzó kinai orgona bokor egy összefüggő virág – és illat felhő. Vékonyabb , és sűrűbb elágazódású hajtásrendszere  gömbölyű bokrot formáz és amásodik virágzás lehetősége  is plusz pont a javára.

Ebben a kedvezményes csomagban 6 db,  4 literes cserépben, előnevelt   80/100 cm-es bokrokat küldünk egy terjedelmes csomagban.