Back to Fák

Magnolia x brookliniensis ‘ Cream Yellow Bird’ – Cream Yellow Bird liliomfa – ÚJDONSÁG!!!

18 000 Ft

Minden létező szempont szerint a méltán közkedvelt Yellow Bird fajtával azonos tulajdonságú fajta, kivéve azt, hogy ennek a klónnak világos vajsárgák a virágai!

A Yellow bird fajta magoncai közül szelektáltuk,  saját nemesítésű fajta, sehol máshol nem beszerezhető, nálunk is csak igen korlátozott számban!

Ez a változat is nagyon kései virágzású, nagy biztonsággal elkerüli a tavaszi fagyokat . Ez egyetlen fanyalgó megjegyzés, ami  az anya fajtát a Yellow bird-et illetheti az, hogy a virágzásakor már  kibújtak a levelei is és a sárga virágok a zöld(essárga) levelek között  kevésbé kontrasztosak.  Ebből a szempontból ez a világosabb változat  látványosabb, és  aki szereti a finom pasztel árnyalatú színeket , és egy strapabíró, nagyra növő Magnóliát szeretne, rendeljen bátran.

 

Leírás

Most az a különleges helyzett állt elő, hogy valamiben lehet akár ön is világelső!  Ezt az abszolút újdonságot most  kínálom először eladásra,. Amikor ezeket a sorokat írom, sehol, senkinek  ilyen még nincsen a kertjében!  (Kivéve a Plantheon -t természetesen !! 🙂 )

k 4 literes cserépben, egy éves  mésztűrő oltványait kínáljuk, 80/100 cm-es méretben.