Back to újdonságok

Berberis thumbergii ‘Orange Ice’ ” M” – Orange Ice japán borbolya M méret ÚJDONSÁG!

6 500 Ft

Az utóbbi évek legfeltünőbb, legszínesebb japán borbolya nemesítése. Egyszerre arany és  piros lombozata  úgy vírít mint ha egy folyton virágzó bokrot látnánk. Ez a szín valószínűtlenül élénk , nehéz elhinni hogy valóságos, pedig de! Kis méretű, kissé oszlopos hajtásrendszerű, lombhullató bokor, ami télen sem hagy élmény nélkül . Élénk piros bogyói sokáig a bokron maradnak.. Díjnyertes újdonság a lengyel Szewczyk  faiskolából, ilyen nagy  méretben még mindig csak nálunk kapható!

Leírás

Újra itt van!  Az első generáció pillanatok alatt eladta magát, és csak mostanra sikerült belőle annyit importálni, hogy a webáruházba is marad belőle.  Ez a fajta félárnyékos , üde termékeny talajban mutatja meg  a legszebb arcát ( Nyáron érdemes öntözni ! ) Tűző napon, szárazságban képes “túlpirosodni” ( mondjuk ,akkor sem  csúnya 🙂 ). Rengeteg képem van a saját növényeinkről , mert akárhányszor elmegyek mellette, mindig úgy érzem hogy ezt meg kell örökítenem, olyan szép.

Az itt  feltüntetett áron már a faiskolánk “harmadikosaiból” küldünk , 5 literes cserépben , 40/60 cm-es növény mérettel!