Back to újdonságok

Paeonia x ‘Callies Memory” – Itoh hibrid pünkösdirózsa Új!

8 500 Ft

Fás – és lágyszárú pünkösdirózsák hibridje ez a fajta, amit gyakran Itoh  jelzővel emlegetnek a nemesítő személyére utalva. Az eredmény egy alacsony termetű, , feltünően szép, sűrű, ősszel vörösre szineződő lombú  tipus, a fás szárú csoportra jellemző hatalmas virágokkal. (Fiatal tövek első virágai lehetnek kevésbé teltek.)

A Callies Memory fajta  féltelt baracksárga virágaiban  több kevesebb gyakorisággal élénk  rózsaszín pöttyök, csíkok és foltok jelennek meg, egyedivé téve ezzel minden egyes virágot.  A virágok színe korukkal és az időjárási viszonyoktól függően változik az egészen rózsaszínestől az egészen halvány sárgásig.  Különleges ÚJDONSÁG a kinálatunkban.

Leírás

. A magadott árért NAGY erős, legalább 3 rügyes töveket kínálunk 4-5 literes cserépbe ültetve. A márc 15-ig beérkezett rendeléséket  1500 Ft árkedvezménnyel (7000 FT), szabad gyökérrel postázzuk. Teljes virágzásban  a töveket terjedelmes csomagban tudjuk csak feladni! Korlátozott menyiség áll rendelkezésre , ezért érdemes a rendelést minél előbb, még a télen leadni, mert a rendeléseket beérkezésük sorrendjében fogjuk teljesíteni.